0200 60 400

Hinnasto

Taksimatkan perusmaksu on 5,90 € on voimassa arkisin klo 6-20 välisenä aikana, lauantaisin, kirkollisten juhlapyhien ja itsenäisyyspäivän aattona sekä vappuaattona klo 6-16 välisenä aikana alkavissa kuljetuksissa. Muutoin perusmaksu on 9,00 €. Odotusajan hinta on 47,04 € / tunti.

Taksalaskuri

Taksalaskurin avulla avulla voi helposti laskea taksimatkan hinnan jo ennen matkan alkua. Huomioi, että laskettu hinta on arvioitu hinta, joka voi muuttua odotus- ja ruuhka-aikana sekä reitin muuttuessa.

Matkustusaika

 
Mahdollinen odotusaika: min  
     
    €  

Ennakkotilaus

Taksin tilausnumerosta  0200 60400 voit tehdä myös ennakkotilauksen eli tilata taksin haluamaksesi ajankohdaksi.

Ennakkotilausmaksu on 7,10 €. Ennakkotilausmaksu perustuu siihen, että taksi varautuu asiakkaan käyttöön ennakkoon, eikä pysty ottamaan vastaan muita tilauksia ennen ennakkotilauksen ajankohtaa.

 

Maksutavat / Taksi Saimaan autoissa kelpaavat maksukortit

Kaikissa takseissa käy maksuvälineenä käteisen lisäksi pankkikortit, Visa Electron ja Maestro -kortit sekä yleisimmät kansainväliset luottokortit.

Luottokortit
Visa, MasterCard , American Express, Diners Club, Taksiliiton taksikortti 

Kyytikortit
Taksi Saimaan kyytikortti, Taksi Saimaan kertakyytikortti, Muiden taksiyhtiöiden maksukortit

Kuljetuspalvelukortit
Lpr kaupungin liikuntaesteisten kuljetuspalvelukortti

 

Eritystoivomukset

Taksin tai sen varusteiden suhteen voit tilausta tehdessäsi esittää erityistoivomuksia. Erityisesti invavarustellun taksin tarve kannattaa huomioida ennakkoon.

Taksia tilatessasi kannattaa myös mainita suuret matkatavaramäärät, lemmikit sekä matkustajamäärä – näin voimme palvella oikein mitoitetulla autolla.

Erityisesti kahdeksan matkustajaa ottavat autot ovat kysyttyjä, helpoiten tilaat tilataksin sopimalla autoilijan kanssa suoraan.

 

Mistä taksimatkan hinta koostuu?

Hinta muodostuu matkustajien lukumäärästä, matkan pituudesta, ajankohdasta ja odotusajasta, jonka taksi odottaa tilauksen lähtöpisteessä asiakasta. Taksimatkan hinnoitteluun vaikuttavista perusteista voit lukea lisää Taksiliiton sivuilta.

Alla olevasta taulukosta näet, minkä verran matkustajien määrä vaikuttaa hintaan.

Taksaluokka Henkilöitä Euroa / kilometri
I 1-2 1,60 € / km
II 3-4 1,91 € / km
III 5-6 2,07 € / km
IV yli 6 2,23 € / km