0200 60 400

Hinnasto

 

Taksimatkan perusmaksu 5,90 € on voimassa arkisin klo 6-20 välisenä aikana, lauantaisin ja aattoina klo 6-16 välisenä aikana alkavissa kuljetuksissa. Muina aikoina ja sunnuntain ollessa aattopäivä perusmaksu on 9,00 €. Odotusajan hinta on 59,80 € / tunti, eli 1 € / minuutti.

Ennakkotilaus 0 €

EI PIILOTETTUA AIKAVELOTUSTA

  • Veloitus alkaa kun auto on tilatussa osoitteessa tai kun nouset autoon taksiasemalla.
  • Mikäli tilaat auton Lappeenrannan kaupunkialueen ulkopuolelle ja matkasi ei suuntaudu Lappeenrantaan, varmista tilausta tehdessäsi mahdollinen luokseajokorvaus.

Taksalaskuri

Taksalaskurin avulla avulla voi helposti laskea taksimatkan hinnan jo ennen matkan alkua. Huomioi, että laskettu hinta on arvioitu hinta, joka voi muuttua odotus- ja ruuhka-aikana sekä reitin muuttuessa.

Matkustusaika

 
Mahdollinen odotusaika: min  
     
    €  

Ennakkotilaus

 

Taksin tilausnumerosta  0200 60 400 voit tehdä myös ennakkotilauksen eli tilata taksin haluamaksesi ajankohdaksi. Erillistä ennakkotilausmaksua emme autossa peri.

Maksutavat / Taksi Saimaan autoissa kelpaavat maksukortit 

Kaikissa takseissa käy maksuvälineenä käteisen lisäksi pankkikortit, Visa Electron ja Maestro -kortit sekä yleisimmät kansainväliset luottokortit.

Luottokortit

Visa, MasterCard , American Express, Diners Club, Taksiliiton taksikortti

Kyytikortit

Taksi Saimaan kyytikortti, Taksi Saimaan kertakyytikortti, Muiden taksiyhtiöiden maksukortit

Eritystoivomukset

Taksin tai sen varusteiden suhteen voit tilausta tehdessäsi esittää erityistoivomuksia. Erityisesti invavarustellun taksin tarve kannattaa huomioida ennakkoon.

Taksia tilatessasi kannattaa myös mainita suuret matkatavaramäärät, lemmikit sekä matkustajamäärä – näin voimme palvella oikein mitoitetulla autolla.

Erityisesti kahdeksan matkustajaa ottavat autot ovat kysyttyjä, helpoiten tilaat tilataksin sopimalla autoilijan kanssa suoraan.

Mistä taksimatkan hinta koostuu?

Hinta muodostuu perusmaksusta, ajankohdasta,matkustajien lukumäärästä, matkan pituudesta ja odotusajasta, jonka taksi odottaa tilauksen lähtöpisteessä asiakasta.

Taksimatkan perusmaksu on 5,90 € on voimassa arkisin klo 6-20 välisenä aikana, lauantaisin ja aattoina klo 6-16 välisenä aikana alkavissa kuljetuksissa. Muina aikoina ja sunnuntain ollessa aattopaivä perusmaksu on 9,00 €.

Matkustajien määrä vaikuttaa hintaan Taksa-hinnoittelun mukaisesti.

Taksa 1

– 1-4 henkilöä 1,76 € /km 

Taksa 2

– (yli 4 henkilöä tai paarikuljetukset  2,28 €/km)

Odotusajan hinta on 59,80 € / tunti, eli 1 € / minuutti.

EI kiinteää aikaveloitusta auton liikkuessa