0200 60 400

Taksi Saimaa Oy ja Taksiliiton Yrityspalvelu Oy ovat yhdessä kehittäneet palvelun yrityksien pakettikuljetuksien sujuvuuden parantamiseksi Etelä-Karjalan taajama-alueilla. Etelä-Karjalan alueella liikkuvat taksit aloittavat palvelun tammikuussa 2020 ja kuljettavat paketit olemassa olevan taksiliikenteen mukana. Alle 20 kiloa painavat paketit voi jättää taksien kuljetettavaksi tilaamalla palvelun joko Taksi Saimaan palvelunumerosta 0200 60 400 tai sähköisen TaksiTiketti-palvelun kautta.

– Liikennevirrat ja ajojen määrä puoltavat palvelun soveltuvuutta Etelä-Karjalassa, jossa on pitkät etäisyydet asiakaskuljetuksissa maakunnan sisällä, kertoo Taksi Saimaan toimitusjohtaja Jyrki Sivonen. – Ajatus samalla vaivalla mukana kulkevista paketeista on myös pieni ympäristöteko, kun käytetään jo olemassa olevaa liikennettä. Pakettikuljetusten liittäminen nykyiseen liikennöintiin toimii varsin luontevasti. Ja kaikki voittavat.

TaksiTiketin hinnat perustuvat vyöhykehinnoitteluun, ja tuovat yrityksille selkeää säästöä.

Kuljetusten maksu tapahtuu taksinkuljettajalle joko paketin lähettäjän tai vastaanottajan toimesta. Vakioasiakkaille on mahdollista tehdä koontilaskutus kuukausittain.

– TaksiTiketti -palvelu kuulostaa järkevälle ja olemme kiinnostuneita, kommentoi Janne Ikäheimonen Toplift Finland Oy.stä Joutsenosta. – Meille tulee päivittäin ajoa Lappeenrantaan vähintään kerran, monesti jopa kolme kertaa päivässä vain siksi, että noudamme jonkun osan. Tällaisen kuljetusmahdollisuuden käyttö tuo selkeästi säästöä, onhan noutoaika aina pois tuottavasta työstä. Lappeenrannan ja Joutsenon välinen kuljetuskustannus (25 euroa) ovelta ovelle kuljetuksesta on todella kilpailukykyinen hinta ja mielestäni tässä on selkeä win-win -tilanne – molemmille, lisää Ikäheimonen.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Jyrki Sivonen, Taksi Saimaa Oy (puh 0444 850 820).